diumenge, 26 de juliol del 2015

Rècord d'inscripcions per la Meridiana, que ja té alguns trams plens

Ja hi ha 45.000 persones apuntades a la Via Lliure i s'han exhaurit tots els autocars disponibles per l'acte de la Diada

El ritme d'inscripcions per a la Meridiana, l'anomenada Via Lliure que organitzen l'ANC i Òmnium per l'Onze de Setembre, ha superat les xifres de la 'V' de l'any passat en aquestes dates. Segons l'Assemblea s'han inscrit més de 45.000 persones a la manifestació de la Diada d'aquest 2015. "El ritme va molt bé, segur que omplirem la Meridiana", han apuntat a El Singular fonts de l'organització.

De fet, ja hi ha alguns trams plens a l'avinguda. Segons aquesta piulada d'Ara és l'Hora -la campanya unitària de l'ANC i Òmnium-, els trams que van des del Parlament (el final de la Via Lliure) fins a la cantonada de la Meridiana amb el carrer Marina -on hi ha la seu de l'Assemblea- ja estarien plens.

Es tracta dels trams 121 al 125 aproximadament, on teòricament hi van els catalans que venen de l'Alt Empordà, la Garrotxa i la Selva. Tot i això, en ser els trams del final de la Meridiana que desemboca al Parlament, hi ha molta gent que s'hi ha apuntat en detriment dels seus trams corresponents.

A més, s'han exhaurit tots els autocars disponibles per arribar des d'arreu del territori a Barcelona, i segons informa l'ANC "ja fa setmanes que no se'n poden llogar". Tal i com ja va passar l'any passat, les diferents Assemblees Territorials (AT) d'arreu de Catalunya s'han afanyat a l'hora de reservar autocars per venir a Barcelona, i a mitjans de juliol ja s'han llogat tots els que hi havia.

Tot i les bones sensacions i el bon ritme d'inscripcions, el president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha afegit aquest dissabte des de Lleida que "hem de continuar insistint que tothom ha de venir a la Meridiana, tothom és imprescindible, que ningú no es confiï".

Feu clic aquí per apuntar-vos a la Meridiana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada