Entitats i associacions del barri

Un dels valors de l’Assemblea Nacional Catalana és, sens dubte, la cohesió social, i en aquest sentit valorem com a molt important la feina que duen a terme les entitats i associacions per fer-la possible, el paper que tenen en la participació ciutadana per al bé col·lectiu, la qualitat democràtica i el voluntariat que aglutinen.

El nostre barri té un teixit associatiu prou divers i potser poc conegut entre els nostres veïns, i això ens esperona a fer-ne promoció amb la il·lusió de contribuir a estendre un missatge constructiu.

Al barri hi trobareu entitats i associacions de de tota índole: agrupació excursionista, esbart dansaire, colla castellera, grallers, diables, colla gegantera, clubs esportius, corals, associació de veïns, de suport a les dones que pateixen violència de gènere, de treball per la pau amb projectes de cooperació i sensibilització, de suport a persones amb trastorns psicosocials, de consum ecològic, etc.

Per aquest motiu us convidem a conèixer una petita mostra d’aquesta diversitat que ens envolta consultant la informació que us oferim.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada