Qui som


Sagrada Família per la Independència (SFxI) és la delegació territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al barri de la Sagrada Família.

L’ANC és una organització transversal, sorgida de la societat civil, que treballa per ampliar la majoria social favorable a la consecució d’un estat independent per a Catalunya.

SFxI es va constituir el juny del 2011, i aplega moltes persones convençudes que necessitem esdevenir un nou estat d’Europa, per dignitat nacional, per radicalitat democràtica, per justícia social i per millorar el nostre benestar, que ens ha de garantir un país més just, més pròsper i més sostenible.

Com ens organitzem

Assemblea General Territorial
Constituïda pels socis membres de ple dret i pels simpatitzants, es reuneix un cop per trimestre a fi de debatre i aprovar l’activitat impulsada per l’Equip de Coordinació d’acord amb el full de ruta de l’ANC.

Secretariat Territorial
És la base de l’organització interna. El formen, almenys, tres persones, que ocupen les funcions de coordinació, secretaria i tresoreria, i són subjectes a elecció per part dels socis membres de ple dret de la Territorial, segons allò que disposa el Reglament de règim intern vigent de l’ANC.

Equip de Coordinació 
És format pel Secretariat Territorial i, com a mínim, per dos representants de les comissions de treball. S’acostuma a reunir un cop cada quinze dies i porta a terme el pla de treball aprovat per l’Assemblea Territorial.

Comissions de treball Hi ha tres comissions de treball, que incorporen els socis interessats a col·laborar en tasques concretes. Cada comissió té assignades unes funcions i s’organitza els seus propis grups de treball.

Comissió d’Extensió
Té com a funció difondre els objectius de l’ANC mitjançant la presència als espais públics i la relació amb la xarxa local d’entitats, associacions i comerciants, etc. Actualment la formen cinc grups de treball.

Comissió de Comunicació
Té com a funció difondre els objectius de l’ANC per mitjà de les xarxes socials, la preparació i transmissió de l’argumentari en el format i el suport adequats, la formació dels socis i l’arxiu de tota la documentació gràfica o impresa. Actualment la formen vuit grups de treball.

Comissió de Serveis
Té com a funció donar suport a les tres comissions anteriors i assumir-ne les accions puntuals d’organització i logística necessàries. Actualment la formen dotze grups de treball.

Com participar-hi

Només cal escriure a sagradafamilia@assemblea.cat i ens posarem en contacte amb tu per donar-te’n més detalls.

Sagrada Família per la Independència, gener 2015

1 comentari:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=ELcETVfA1oM
    Vídeo regalet!!
    salutacions i felicitats
    Jordi

    ResponElimina