Joventut

Hem obert aquest apartat perquè la participació dels joves és imprescindible. Desprès de més d'un any d'existència a la territorial de Sagrada Família encara tenim aquesta assignatura pendent.

Molts ja sabeu que en el marc econòmic espanyol actual el futur és desolador (l'educació és molt més cara, molts esteu a l'atur (més del 50%) o teniu familiars en la mateixa situació i Espanya té un deute públic enorme que haureu de pagar al llarg de les properes dècades). Per sort els catalans tenim una alternativa, però l'hem de treballar.

Us proposem que us organitzeu i que sumem esforços per arribar a tothom. Penseu que possiblement els majors de 16 anys podran votar quan se celebri el referèndum d'autodeterminació. Hem d'arribar a les associacions juvenils del barri (esplais, associacions esportives, associacions culturals, etc...)

Si vols participar, et proposem dues maneres per arrencar, totalment complementàries.

Apunta't a la Sectorial de l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes ANJI.
Apunta't a la Territorial de Sagrada Família i podríem crear la Comissió de joventut.
Anima't! Us deixem uns vídeos que hem trobat oportuns.Vídeo realitzat Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI)L'Assemblea General de l'ANC vista per l'ANJI


El paper dels joves, compromesos, plens d'energia, cap por, sense complexos, il·lusionats i amb determinació cap el futur. Mireu que poden fer 10 joves amb ganes ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada