dijous, 2 de juliol del 2015

El dimecres 8 de juliol vols fer barri?

Va ser al gener quan vam decidir impulsar el projecte Coneguem les entitats del barri, perquè enteníem que calia fer alguna cosa per a valorar el teixit associatiu que ens envolta. Per això el proper dimecres, 8 de juliol, al Centre Cívic Sagrada Família, li donarem tot el protagonisme i el reconeixement que es mereix.

El país nou que volem construir necessita aquesta escola de participació ciutadana, de qualitat democràtica i voluntariat permanent que són les entitats i associacions, i que tant han ajudat a cohesionar-lo. Així ens ho explicarà Enric Calpena, periodista especialitzat en divulgació històrica.

També projectarem l’audiovisual que resumeix els vuit vídeos editats fins ara. Però el projecte no es limita a aquestes presentacions; en els propers mesos n’editarem més i continuarem treballant per arribar a totes les entitats, ja que, per manca de temps i lamentant-ho molt, ens ha estat impossible parlar amb totes i cadascuna de les associacions i entitats del barri.

Després de l’audiovisual, parlaran alguns dels representants de les entitats. I durant tot l’acte tindrem a l’abast un espai informatiu per a saber més coses directament de les mateixes entitats.

És un acte de barri que ens agradaria compartir amb tots vosaltres i no dubtem que ens fareu costat.

Us hi esperem!

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada