dijous, 23 de juliol del 2015

Comunicat als voluntaris de l'11S del barri de la Sagrada Família

Aquest 11 de Setembre tornarem a omplir els carrers de Barcelona. Enguany, la Meridiana agafarà els colors dels deus eixos que vertebraran el futur del nostre país.

Us comuniquem que s’ha assignat a la territorial de Sagrada Família l’organització dels trams 49, 50, 51, 52 i 53, que formen l’àrea H, la qual representarà l’eix temàtic ”Oberts al món”. Ocuparem l’espai que va des de la cruïlla amb el carrer Felip II fins a la del carrer Espronceda. Compartirem la ubicació amb els companys vinguts de les assemblees del Maresme. Comptem amb la teva participació perquè la Diada torni a ser un èxit com les anteriors!! Inscriu-t’hi com a assistent a: https://via.assemblea.cat/cat/inscripcions

Si, a més, vols col·laborar amb la nostra territorial com a voluntari en les diverses tasques que s’hauran de fer al llarg d’aquell dia, ja et pots apuntar en aquest formulari web .

Les tasques que caldrà fer són les següents: servei d’ordre, fotògrafs, atenció al tram protegit, control del trànsit, paradetes (marxandatge i informació), senyalització i guarniment dels carrers, atenció a les assemblees emissores, animació (pancartes, megaestelada, lletres mòbils, etc.). Digue’ns què prefereixes fer i intentarem assignar-te la tasca que hagis triat, però és probable que facis falta en una altra feina i ens veiem obligats a canviar-te de grup.

També tens l’opció de fer-te voluntari d’Ara és l’hora per donar un cop de mà en els dispositius organitzats directament per la comissió nacional de mobilització de l’ANC que inclou l’11-S i altres actes de la campanya. En aquest cas, t’has d’apuntar a https://actua.araeslhora.cat/page/content/fes-te-voluntari/?lang=ca_ES, i ja t’informaran de quines tasques pots desenvolupar i el lloc que et correspon.

Probablement la setmana vinent ja estarà disponible el nou model de samarreta a la botiga online i a les paradetes. Si no voleu comprar-la, dugueu a la Via qualsevol altra samarreta blanca que tingueu.



Moltes gràcies per la teva inestimable ajuda!!

Junts ho farem possible!!

Equip de Coordinació
ANC-SFxI



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada