dijous, 16 de juliol del 2015

Carta de Romeva, Forcadell i Casals acceptant el desafiament del 27-S

Ocuparan els tres primers llocs de la llista, davant d'Artur Mas i Oriol Junqueras

Ja és oficial que Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals aniran al capdamunt de la candidatura acordada entre CDC, ERC i les entitats sobiranistes per a les eleccions del 27-S. Tots tres han signat una carta en què accepten el desafiament i fan pública la decisió.

Heus ací el contingut de la carta:

«Estem molt contents d'assumir aquest compromís col·lectiu.

És un moment excepcional. El 27 de setembre tenim l'oportunitat de fer allò que hem buscat durant molts anys: votar sobre la independència i guanyar a les urnes.

Milers de catalans i catalanes pateixen una situació crítica per la crisi econòmica. Per poder-hi donar resposta, ens calen eines que ara no tenim.

A partir del 27 de setembre tenim la possibilitat de superar un marc institucional enquistat. Podem passar pàgina d'un debat Catalunya-Espanya que ens impedeix superar els diversos reptes que tenim com a societat i país.

El procés sobiranista és impulsat i liderat per la societat civil. La llista del 27-S és plural, inclou persones diverses que tenen un objectiu comú: la independència.

És el moment de mirar endavant. El país del futur l'haurem de construir entre totes i tots. Tot està obert. El 27-S tenim el nostre futur a les nostres mans.

Junts i juntes, guanyarem!

Raül Romeva
Carme Forcadell
Muriel Casals»

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada