dimecres, 2 de juliol del 2014

Salvador Cot: "Uns consells unionistes"

Vostè que llegeix aquest article és un perill polític. El 2010 no va acceptar que els dotze delegats del PSOE i del PP al Tribunal Constitucional fessin el que els donés la gana amb el que va votar el poble català. I ara, a sobre, té la intenció de deixar clar que té un projecte propi per al país on viu i -si pot- treballa. Vostè, per si fos poc, no accepta que el món es va aturar per a sempre més el 1978... A vostè se l'ha de neutralitzar.

Però com? Van caient els fulls del calendari i els propagandistes d'aquella tercera via que es pacta en privat i per dalt van adquirint un aire malenconiós, decadent, trist... S'han superat tots els límits temporals i l'última esperança, el nou rei, no ha pronunciat ni una paraula més enllà dels límits que marquen els mandats fàctics de la Constitució del 78 i l'Ibex-35. Com sempre, no hi ha res. Espanya s'acosta, amb la supèrbia que caracteritza la seva història, a una cruïlla institucional. I vostè continua entestat a decidir, com si sabés què li convé. Com si fos un ciutadà.

A vostè se l'ha d'enganyar o, si no es pot, se l'ha d'atemorir. Vostè no pot votar el 9 de novembre. Vostè llegeix massa. Vostè és una amenaça per a vostè.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada