dimecres, 23 de juliol del 2014

Crònica de l’assemblea general ordinària SFxI del 22 de juliol de 2014

El dimarts 22 es va celebrar a l’Espai 210 l’assemblea general ordinària de la territorial, corresponent al segon trimestre del 2014, amb una bona assistència de socis, tal com calia preveure en el moment que estem vivim.

Es va llegir i aprovar l’informe d’activitats que donava compte de les quatre xerrades organitzades, de la participació en actes lúdics reivindicatius, com la campanya d’Òmnium «Castells per la democràcia», la cercavila de Som Escola, la bicicletada Pedalem per decidir, l’aplec llampec pel Sí Sí, etc., i de les paradetes informatives al barri o en altres ubicacions del Barcelonès.

Es va presentar i aprovar l’informe econòmic que reflectia l’increment d’ingressos motivat pel major nombre de socis de quota (un 13% més que el trimestre anterior) i l’augment de despeses fruit de la forta activitat desenvolupada. El romanent final ha estat positiu i ens permet afrontar amb tranquil·litat les activitats en curs.

Seguidament es va entrar a fons en l’explicació de la campanya unitària ARA ÉS L’HORA (http://www.araeslhora.cat/ca/) i es recordaren els set punts del manifest que la inspiren, les dues fases que preveu, el finançament necessari i la mobilització de voluntaris que comporta.

La primera fase, fins a l’11 de setembre, pretén acumular forces i el compromís de tothom per a culminar amb èxit la V Diagonal - Gran Via.

El recorregut de la V s’ha dividit en 73 trams, i a nosaltres ens corresponen els trams 27, 28, 29 i 30 (Diagonal, entre Marina i Roger de Flor), com a territorial organitzadora i acollidora dels participants que vinguin col·lectivament del País Valencià, la Catalunya del Nord i del Pirineu. Tots els socis i simpatitzants de la nostra territorial ens hem d’inscriure també en aquests trams.

El procés d’inscripció individual per a participar-hi ja funciona al web oficial, amb la novetat que, enguany, a les paradetes informatives, hi podran fer la inscripció manualment els qui no tinguin accés a internet.

Pel que fa al voluntariat per a l’Onze de Setembre, la territorial és la que constitueix la Xarxa operativa de voluntaris, convidant primerament a participar-hi tots els socis membres de ple dret i, a partir de l’1 d’agost, els simpatitzants. Tothom qui vulgui podrà ajudar en accions puntuals o de més contingut, formant part d’alguna de les comissions de treball (Accions i Ordre) que s’han posat en marxa.

En el torn obert de paraules es van respondre i atendre els comentaris dels assistents, i es va cloure la sessió amb una crida a participar activament en la campanya.

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada