dimarts, 1 de juliol del 2014

Rècord de preinscripcions per la 'V de la Diada'

Llogats tots els autocars disponibles per l'acte de l'ANC per l'Onze de Setembre

La V de l'Onze de Setembre de 2014, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ja compta amb un rècord de preinscripcions si es té en compte el número d'autocars llogats. Segons la pròpia ANC, les diferents Assemblees Territorials del país ja haurien llogat els autocars disponibles, uns 1.500, i a partir d'ara ja es necessitarien autocars d'altres punts com ara Aragó o França.

Per la Via Catalana del 2013 ja es van necessitar autocars de fora el Principat, tot i que no es van haver de llogar fins a finals d'agost. En aquest cas, a finals de juny ja s'han anat acabant els autocars disponibles al Principat, per la qual cosa la previsió d'assistència a la 'V' s'espera que sigui, de nou, massiva.

L'ANC també ha confirmat que publicarà una web específica per l'acte de la V, on la gent s'hi podrà apuntar per diferents trams, amb una organització similar a la de la Via Catalana. D'aquesta manera l'organització vetllarà perquè la gent es pugui distribuir bé, sense que hi hagi grans aglomeracions de gent, per exemple, a la plaça de les Glòries i que es deixin algunes zones més buides, tal i com ha explicat l'ANC.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada