dimecres, 16 de juliol del 2014

Campanya d’estiu: primeres accions

Ja hem entrat en la campanya d’estiu, que s’acabarà l’11 de setembre, i us passem un breu resum d’algunes de les accions fetes per a anar escalfant motors de cara a la Diada d’enguany.

S’ha completat amb èxit la primera acció per a col·locar lones als balcons, com mostren les fotos, i esperem que n’hi hagi moltes més.






El dimecres 9 es va convocar a l’Espai 210 el primer grup de 60 socis que formaran part de la xarxa operativa de voluntaris per a treballar en la Comissió de l’Onze de Setembre, i aviat es convidarà la resta de socis de la territorial a integrar-s’hi.

El divendres 11, i en coordinació amb la resta de territorials de Barcelona, es va fer la primera enganxada de cartells amb el lema #estempreparats, i hi tornarem més endavant.




El dissabte 12 vam participar en la jornada intensiva de parades informatives de Badalona i en el desplegament del primer mosaic per a internacionalitzar el procés català. Aquesta vegada va ser dedicat Barack Obama, i la propera serà adreçat a Jean-Claude Juncker, a Deltebre, el 20 de juliol.






El dimarts 15 vam participar a la seu del districte a la presentació del Pacte Nacional pel Dret a Decidir a les Entitats i Associacions de l’Eixample que encara no s’hi han adherit a fi d’aconseguir el seu compromís de suport a la consulta.

El dimarts 22 celebrarem l’assemblea general de socis de la territorial, on explicarem la situació dels preparatius de l’Onze de Setembre i de les diferents maneres de participar-hi.

I a finals de més, bustiada a les llars de l’avinguda Diagonal per demanar als veïns que posin estelades i equips de so als seus balcons en vista a l’Onze de Setembre.

D’altra banda, continuem treballant en aquests dos projectes:

- EL PAÍS DE TOTS (http://elpaisdetots.assemblea.cat/)

- EL PAÍS QUE VOLEM (http://www.elpaisquevolem.cat/

Res més. Volem agrair l’esforç i la dedicació dels voluntaris que heu permès dur a terme totes aquestes activitats i demanar-vos que continueu engrescats fins a assolir l’objectiu.

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada