dimecres, 2 de juliol del 2014

L'ANC dividirà per trams una 'v' de la Diada, que preveu massiva

L'entitat habilitarà la setmana que ve una web per inscriure-s'hi com va fer l'any passat amb la Via Catalana

L'Assemblea Nacional Catalana treballa amb la previsió que la 'v' humana que organitza per a la Diada mobilitzarà una vegada més centenars de milers de persones a la confluència entre els carrers Diagonal i Gran Via de Barcelona. És per aquest motiu que, segons ha pogut saber l'ARA, l'entitat independentista dividirà per trams també la gran manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona, amb un sistema similar al de la Via Catalana de l'any passat, però en una superfície molt més reduïda.

L'ANC habilitarà en els pròxims dies una web en la qual els que vulguin formar part de la mobilització es podran registrar per conèixer en quin punt exacte s'hauran de situar. L'organització es garanteix així tant la previsió d'afluència com el repartiment organitzat dels participants en la gran 'v' que es proposen configurar per fer evident la determinació de votar el 9 de novembre.

Organització mil·limètrica

Segons les fonts de l'ANC consultades per l'ARA, la divisió per trams de la 'v' de la Diada pretén evitar excessives aglomeracions i col·lapses. D'aquesta manera, els participants sabran a quin punt concret s'hauran de dirigir per garantir la configuració de la 'v' humana gegant.

Més enllà dels participants pròpiament dits, també podran inscriure's en la web que l'organització engegarà en els pròxims dies les persones que vulguin oferir-se com a voluntaris per vetllar pel bon funcionament de la jornada de mobilitzacions.

Font: ara.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada