dimecres, 2 de juliol del 2014

Crònica de l’assemblea general ordinària SFxI del 18 de juny de 2014

A les 7 de la tarda del passat 18 de juny vam celebrar l’assemblea general ordinària corresponent al primer trimestre del 2014 a l’Espai 210, amb l’assistència d’uns 60 socis de ple dret.

Josep Maria Sans, coordinador del Secretariat Territorial, va fer una exposició dels esdeveniments del primer trimestre de l’any, i remarcà el considerable increment del nombre de socis i de simpatitzants que, en tancar el trimestre, arribava a 1.454 (412 socis i 1.042 simpatitzants). Per això el mes de febrer es van organitzar unes sessions de benvinguda als socis inscrits darrerament.

Per la seva part, David Mercader, el nostre tresorer, va fer una breu exposició sobre l’equilibrat estat de comptes de la territorial.

Seguidament Jordi Pujol, en qualitat de responsable de la Comissió de Comunicació, va presentar el full de ruta de l’ANC per al 2014, amb especial esment als quatre escenaris previstos i als cinc projectes que l’ANC duu a terme per fer-hi front, entre els quals hi ha Signa un vot per la independència, que ja fa un any que es va endegar. Per a més informació, vegeu https://assemblea.cat/?q=fr2014-2015.

També es va presentar el projecte de mobilització per al proper Onze de Setembre proposat per l’ANC, amb les diferents activitats que s’organitzaran arreu, per a acabar amb la V a la Diagonal i la Gran Via de Barcelona. Per aquest motiu es va aprofitar l’oportunitat per a fer una crida a tots els socis i simpatitzants a col·laborar-hi, ja que es preveu que hi assisteixi més gent que a les dues diades anteriors.

En el torn obert de paraules, hi va haver temps per a esvair alguns dubtes sobre la mateixa celebració de la Diada d’enguany i sobre la participació de l’AT en la Comissió d’Entitats i Veïns per a recuperar el NIZA, que té per objectiu fer-hi un ateneu per al barri.

L’assemblea es va cloure a les 9 del vespre.

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada