dijous, 9 d’abril del 2015

L’ANC ultima els detalls per a l’Assemblea General de Lleida amb la vista fixada en el 27S

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà el proper diumenge 12 d’abril al pavelló Barris Nord de Lleida la seva cita anual amb l’Assemblea General Ordinària (AGO) per votar la gestió del darrer any, els passos a seguir durant el 2015 i presentar l’acció amb la qual sorprendre al món per la Diada.

L’AGO de Lleida, que pren el relleu de l’Assemblea Constituent de Barcelona i les Assemblees Generals de Girona i Tarragona, servirà per votar el Full de Ruta de l’entitat per als propers mesos, amb la vista posada especialment en les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre com a data clau per guanyar la independència.

L’Assemblea General també permetrà que els membres de ple dret de l’ANC puguin votar els informes de gestió del Secretariat Nacional actual, el mandat del qual finalitzarà el mes de maig amb la convocatòria d’eleccions per escollir als 75 nous representants de l’Assemblea durant el proper any.

A més, Lleida serà l’escenari des d’on s’anunciarà quina serà la mobilització que organitzarà l’ANC pel proper Onze de Setembre, una Diada que enguany coincidirà amb l’inici de la campanya de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.


Encara queden algunes places lliures a l’autocar de SAGRADA FAMÍLIA per a anar a l’assemblea de LleidaPodeu fer la reserva emplenant el formulari a aquest enllaç: http://goo.gl/forms/gJDzH5DCrB.

Tanmateix, abans de fer-la, cal tenir en compte les següents informacions:
  • Us heu d’inscriure a l’assemblea prèviament, al web https://assemblea.cat/ago2015 (o directament a https://assemblea.cat/reserves2015).
  • Hi poden assistir socis de ple dret i simpatitzants, tot i que sense dret a vot.
  • El preu és de 10 € per persona.
  • L’autocar sortirà a les 7 del matí de la cantonada dels carrers de Mallorca amb Padilla. Cal ser-hi una estona abans per a evitar endarreriments a la sortida. Tornarem cap a les 6 de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada