dimecres, 8 d’abril del 2015

ARA ÉS L’HORA omple el Sant Jordi i es proposa ara omplir l’Anella Olímpica el 24A

La campanya unitària ARA ÉS L’HORA ha omplert les 15.500 localitats del Palau Sant Jordi, recinte on durà a terme part de l’acte “Tornen les urnes, tornem al carrer” el proper 24 d’abril, després que obrís inscripcions el passat dilluns 30 de març. L’acte, doncs, desborda el Palau i l’organització planteja ara omplir l’anella de Montjuïc ampliant-lo a l’exterior.

ARA ÉS L’HORA està treballant amb l’Ajuntament de Barcelona per garantir que l’acte es desenvolupa amb totes les condicions necessàries. Les inscripcions continuen obertes a www.araeslhora.cat per tal de sumar el màxim de gent possible.

Així doncs, ARA ÉS L’HORA ampliarà l’acte a l’exterior amb actuacions i intervencions per tal de mobilitzar el màxim de gent dins i fora del Sant Jordi i encarar amb força uns mesos determinants fins a les eleccions del 27 de setembre.

‘Tornen les urnes, tornem al carrer’ reivindicarà la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte, que ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada