dilluns, 13 d’abril del 2015

La Meridiana es dividirà en 135 trams l'Onze de Setembre, tants com escons té el parlament

La convocatòria tindrà un missatge polític basat en 10 eixos per a la república catalana

L'assemblea general de l'ANC ha donat a conèixer alguns detalls dels actes de la Diada de l'Onze de Setembre, que enguany coincideix amb l'inici de la campanya electoral del 27-S. Després de tres jornades històriques, els anys 2012, 2013 i 2014, tal com va avançar divendres VilaWeb, l'ANC convoca una gran mobilització a l'avinguda Meridiana de Barcelona, de la qual encara no han transcendit tots els detalls.

El que sí es coneix és que l'organització dividirà l'avinguda en 135 trams, tants com escons té el Parlament de Catalunya: 'La Meridiana serà el carrer major de la República Catalana. Obrirem la Meridiana i farem baixar tots els anhels del nostre poble fins al parlament', ha explicat Josep Sabaté, membre del secretariat nacional.

Així ho ha explicat Sabaté:
Els 10 eixos que proposa l'ANC per a la república catalana

Aquesta mobilització portarà un missatge polític que l'ANC ha decidit condensar en 10 eixos que han de configurar els valors de la república catalana.

Aquests eixos proposats són: regeneració democràtoca; educació i cultura; obertura al món; benestar i justícia social; innovació; diversitat; sostenibilitat; equilibri territorial; solidaritat; i igualtat.

El punt de trobada de tots els catalans

Josep Sabaté, membre del secretariat nacional, ha explicat que l'avinguda barcelonina 'serà el punt de trobada de tots els catalans i catalanes' per a una República Catalana. 'Dibuixarem 135 trams, com escons té el Parlament, la seu de la sobirania nacional' i afegeix que serà una Diada 'més participativa i transversal que mai i on tothom serà protagonista'.

Abans d'arribar a l'Onze de Setembre, però, l'ANC organitzarà un seguit d'actes arreu del territori. Serà una 'campanya intensa' d'estiu que pretén arribar a tots els barris, pobles i ciutats i on es presentaran els deu eixos que desembocaran a l'avinguda Meridiana el dia de la Diada Nacional de Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada