dimecres, 29 d’abril del 2015

La nostra aportació a la Festa Major de la Sagrada Família 2015

L’activitat d’aquest mes d’abril ha estat intensa i variada, i sobretot marcada per la nostra participació per quart any consecutiu en la Festa Major del barri.

La xerrada de Vicent Partal del dissabte 18 va ser un llarg col·loqui amb el públic, que omplí la sala a vessar i va saber traslladar a la concurrència la dosi d’autoestima que reconeix la feina feta fins ara, malgrat els molts condicionants que hem patit.

El diumenge 19, situats al bell mig de la jornada castellera-gegantera, estrenàvem el nou format de paradeta informativa. Entre les moltes visites que hi vam poder atendre, destaquem la de Carme Forcadell, com podreu veure en el vídeo:


El cap de setmana del 25 i 26 vam ser presents a la Fira Encantsnous Primavera i al Sopar de Festa Major.

Aprofitem l’oportunitat per a agrair la feina feta per l’equip de voluntaris que han col·laborat en l’organització dels actes de la festa i en el repartiment de diaris del 17 d’abril, com també als socis que es van desplaçar a Lleida per participar en la III assemblea general ordinària de l’ANC el 12 d’abril i als qui van assistir a l’acte del Palau Sant Jordi de Barcelona el 24 d’abril.

Seguim endavant, i ja us convidem a participar en les eleccions del 9 de maig per a renovar el Secretariat Nacional, en el debat municipal del 19 de maig que farem al Teatre Gaudí Barcelona i en l’assemblea ordinària de la territorial del 27 de maig.

Avancem cap a la República Catalana!

Comissió de Comunicació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada