dissabte, 18 d’abril del 2015

Donem el nostre suport a l’ANC de Dinamarca

El Ministre d’afers exterior danès, Martin Liedegaard i els partits parlamentaris danesos han estat cridats pels diputats Nikolaj Villumsen i Christian Juhl, del partit Enhedslisten (Alança roja-verda) a debatre sobre el dret de vot dels catalans per decidir els seu futur polític. El ple serà el dimarts 12 de maig al Folketinget (Parlament danès) a la sessió F26 “Dret a la lliure determinació dels pobles”.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, L’ANC DE DINAMARCA HA IMPULSAT UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES des de la pàgina danesa skrivunder.net http://www.skrivunder.net/vi_siger_ja_til_catalanernes_ret_til_at_stemm. El text presentat per l’ANC Dinamarca presenta l’esdeveniment i diu:

“En democràcia totes les persones tenen el dret fonamental a expressar-se, a fer sentir la seva veu, a emetre el seu vot. Et demanem que donis el teu suport personal a aquesta petició i, d’aquesta manera, enviïs un fort missatge de compromís amb la democràcia al Parlament danès”.

La petició de suport es pot firmar a http://www.skrivunder.net/vi_siger_ja_til_catalanernes_ret_til_at_stemme. És molt senzill (encara que el formulari estigui en danès!) només demana i en aquest ordre: nom, cognom, ciutat, país, adreça de correu, i si es vol que la signatura sigui pública. En uns segons rebràs un correu electrònic de confirmació (en danès) només cal prémer l'enllaç per confirmar la signatura.

Us demanem doncs que entreu a la pàgina i signeu. Un cop ho hàgiu fet, feu circular també aquesta petició entre familiars, amics i coneguts.

Podeu anar seguin la notícia a través de Facebook, Twitter: @ANCDinamarca #VISIGERJA

L’ACCIÓ EXTERIOR DE L’ANC NO S’ATURA

Moltes gràcies per endavant,

Comissió Internacional de l’ANC

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel vostre suport! Tothom a signar: els joves a signar, la gent gran a signar! :D
    PD: Al primer enllaç del skrivunder.net li falta una e al final

    ResponElimina