dimecres, 15 d’abril del 2015

Ajudem a l’Àlex i el Biel, afeccionats de la Penya, multats per dur una estelada!

Àlex Molina i Biel Noguera són dos afeccionats del Joventut de Badalona que han estat condemnats a pagar una multa de 4.000 i 3.000 euros respectivament per haver exhibit una estelada en un partit que la Penya va jugar a Saragossa ara fa mig any. Ara els dos joves, a través de la plataforma Totsuma.cat, demanen ajuda per aplegar els 8.100 euros que necessitarien per pagar les sancions econòmiques que els reclamen.

Heus ací el vídeo amb què han fet la crida:Per col·laborar feu click aquí!

Els fets van ocórrer el passat cinc d’octubre de 2014, quan cent cinquanta afeccionats de la Penya van assistir al partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona. Entre ells hi havia Àlex Molina i Biel Noguera que, per animar el seu equip, duien una estelada i van fer crits d’independència. El calvari per a Molina va començar quan un policia li va demanar en ple partit ‘baixa amb la bandera i el DNI’, tal com explica Molina en el vídeo difós aTotsuma.cat. Després de ser reduït i agredit per diversos agents Molina va passar la nit al calabós. A petició de la subdelegació del govern espanyol el jove badaloní ha estat sancionat amb un multa de 4.000 euros per infringir la llei de l’esport i no podrà assistir en un recinte esportiu durant un any.

Per la seva banda Biel Noguera també ha estat multat, en el seu cas amb una multa de 3.000 euros i la prohibició d’entrar en cap recinte esportiu durant sis mesos. Segons el seguidor de la Penya, en acabar el partit i mentre es dirigia al lavabo, va exclamar ‘Força Penya!’. En aquest moment, se li van apropar tres agents de policia i el van arraconar contra la paret, els quals sostenen que Biel Noguera va exclamar ‘Puta España, todos muertos’.

Entre les sancions administratives de 7.000 euros, més les despeses per factures d’advocats i procuradors Àlex Molina i Biel Noguera demanen el suport dels usuaris per reunir els 8.100 euros que se’ls reclamen.

Font: VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada