dimarts, 14 d’abril del 2015

Magalí Andreu: «Cal que els joves s'impliquin en el procés»

Adolescents.cat ha entrevistat Magalí Andreu, representant de l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI):

Què és l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes?

La sectorial de joves de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), igual que hi ha els jubilats, Mossos, obrers... El nostre paper dins l'assemblea és animar la gent a fer soroll. Pretenem que els joves s'impliquin en el moviment de la independència, ja que ens trobem en un moment històric i no es pot perdre ni un moment, perquè aquestes coses si es dilaten, malament. Cal que oferim pressió als nostres polítics. Per això és important que se'ns conegui.

De quina manera treballeu?

Paral·lelament a l'ANC. Donem suport i participem en els actes que organitzen les diferents territorials. Hem muntat gimcanes, hem col·laborat en concerts, actes en el marc de les eleccions... La qüestió és fer festa i caliu. Constantment estem fent xerrades i organitzant paradetes . Estem mirant d'estendre el nostre missatge.

Quines són les properes activitats de l'ANJI previstes?

Estem en la campanya d'ACTIVA EL TERRITORI, estem muntant reunions a diferents punts de Catalunya. Volem animar els joves de diversos indrets perquè s'apuntin a la causa i també estem preparant un acte esportiu per la primavera.

Què poden fer els adolescents que estiguin llegint l'entrevista?

Els animo que enviïn un correu a joves@assamblea.cat o buscar-nos al facebook de l'Assamblea Nacional de Joves Independentistes i si els interessa el projecte, nosaltres els l'expliquem. Poden apuntar-se als actes que fem, o a una trobada de benvinguda i a partir d'aquí ja poden col·laborar amb nosaltres . Cal que els adolescents prenguin consciència del moment que estem vivint i que no es quedin fora d'aquest moviment perquè sortirà als llibres d'història i tots hem de formar part, si volem, de l'alliberament del nostre país.

Hi ha alguna edat mínima per apuntar-se a l'ANJI?

No. Però tenim gent des dels 15 fins als 30 i pico. Qui se senti jove i amb ganes de treballar pot formar-ne part. Necessitem gent amb ganes. Només calen ganes, ni experiència ni molt de temps. És molt gratificant i enriquidor formar-ne part.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada