divendres, 6 d’octubre del 2017

1-O: Hem votat!

Després de sentir durant molt de temps que no hi hauria referèndum, ni urnes, ni paperetes ni campanya perquè tot estava prohibit, l’1-O vam votar! Van sortir urnes, paperetes i cens. I amb serioses dificultats, i fins i tot tràgiques, vam poder participar en el referèndum! L’hem fet i l’hem guanyat, amb un 90% dels vots emesos a favor del Sí!

Al nostre barri, malauradament, una escola va ser brutalment agredida, l’Escola Ramon Llull, on van atacar la gent que s’hi congregava i van fer malbé part del mobiliari dels nostres alumnes, però a les altres seus electorals el referèndum es va desenvolupar sense incidents, tot i que amb nervis i tensions.

Us deixem aquest vídeo, enregistrat pel nostre company Jordi i que ens ha cedit generosament, com a exemple de com vam viure el dia de la votació als llocs on no hi va haver agressions:



Gràcies, Jordi!

Moltes gràcies a tots els qui han fet possible aquest referèndum: organitzadors, partits polítics, entitats sobiranistes, voluntaris i votants! Només queda el darrer pas: l’aplicació del resultat!

Equip de Coordinació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada