Prestatgeria

Catalunya ha posat en marxa el procés cap a la seva independència, i una bona mostra de l’activitat social que això implica la tenim reflectida en el gran ventall bibliogràfic de què disposem d’un temps ençà. Aquí en teniu una bona mostra, que intentarem tenir actualitzada. Cada proposta està enllaçada a un punt de venda que us orientarà del preu, malgrat que us demanem que feu costat a les llibreries del nostre Comerç amic; són uns grans professionals que ens orientaran i aconsellaran convenientment.

A un pam de la independència - VICENT PARTAL 1001 CURIOSITATS DE LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA El preu de ser espanyol De l'Estatut a l'autodeterminació Madrid és una illa What's up with Catalonia


Si creieu que s’han d’incorporar llibres a aquesta llista ‒de ben segur que sí‒, proposeu-los indicant el títol del llibre, l’autor i, si pot ser, dues ratlles explicant per què el recomaneu.
No cal dir que tots els llibres recomanats aquí els podeu trobar en qualsevol de les llibreries que formen part del nostre Comerç amic. Potenciem-lo, divulguem-lo, comprem-hi!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada