dimecres, 2 de gener del 2013

Iniciatives per la independència

Catalunya, històricament, sempre ha estat un país ric en iniciatives, pròsper en projectes a la recerca de la millora del país, de la seva llengua, de la seva cultura, però també, des d'una perspectiva social, de progrés.

El segle passat no fou una excepció. I el que ens està tocant viure, tampoc ho serà. És més, caldrà ésser més innovadors, més pioners per vèncer les dificultats i els obstacles i, d'aquesta manera, poder tirar endavant iniciatives i projectes reeixits i interessants. De fet, ens trobem en un moment històric, davant d'un projecte polític d'una magnitud mai vista des de fa 300 anys. Ens cal esprémer, doncs, l'enginy català al màxim per ajudar en aquest projecte. Enginy, com a país, provinent del nostre govern, institucions, classe dirigent, grans empreses, però també són necessàries totes aquelles aportacions de petits col.lectius, de sectors específics, de ciutadans i ciutadanes anònims que vulguin aportar el seu granet de sorra en aquest històric procés cap a l'estat propi.

Iniciatives, accions i projectes amb aquest objectiu ja han aparegut en el nostre dia a dia i, de ben segur, que continuaran apareixent-hi. Des d'aquest racó virtual, pretenem recollir-los i dona'ls-hi més llum i ressò. Fes una ullada!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada