Formulari de participació

Deixa les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:


1 comentari:

 1. Bon dia, us poso un comentari, perquè el formulari era per inscriure's a la ANC i ja hi treballem, de fa molt de temps.

  En resum us demanem QUE POSEU UN LINK CAP A NOSALTRES a la pàgina de ALTRES ENTITATS. Nosaltres portem uns mesos treballant per tornar a tenir, una Caixa de Pensions de bell nou, que treballi realment per Catalunya.

  Si ens contesteu al mail projecte@caixacatalana.cat us podem fer arribar una imatge amb la mida exacta que ens demaneu.

  Ara us adjuntem una circular sobre les sol·licituts d'adhesions que anem fent.

  Molt agraïts
  Joan Olivé i Mallafrè
  Telfs: 902 362 066 / 651 686 500

  Demanem adhesions per tornar a bastir la Caixa de Pensions, 100 anys després, amb l'esperit inicial i enmarcada en el procès de Catalunya cap a la independència.

  El tema, de tant complicat com és, esdevé simple: O ens muntem els catalans mateixos, amb les nostres forces i els nostres mateixos estalvis una nova Caixa de Pensions que treballi de veritat per les classes més necessitades del país... O ningú ho farà per nosaltres.

  Tenim una important quantitat d'estalvi a mans de Catalans enormement emprenyats amb el sistema bancàri, emprenyats contra La Caixa, que a més de perdre totalment el seu caire social i esdevenir un simple banc privat més, La Caixa ha mantingut -ignorem si encara manté, a primers de 2015- unes relacions pornogràfiques amb els Borbons.

  Ja ha desaparescut miserablement una xarxa de Caixes d'Estalvi catalanes que durant molts anys han treballat per aixecar al país... Ara el que ens queda es una muntanya de deutes i una colla de deliqüents que costarà molt de veure com entren a la presó.

  Tenim unes necessitats de financiació ingents: Cents de milers d'aturats que no poden aconseguir una mica de financiació per poder auto-emplearse i tornar a participar en l'economia. Petits projectes empresarials, absolutament viables, que no poden engegar perquè no reben cap mena de finançament per aixecar la persiana.

  Tenim exercits d'autònoms, comerciants i petites empreses que estan patint penes i treballs, sense accès a cap financiació bancària.

  Resumint la situació: L'únic que falta per començar a resoldre el problema plantejat és aconseguir:

  Unir les forçes de molts catalans al voltant del projecte Caixa Catalana perque al seu moment puguin pressionar a la Generalitat per engegar una nova Caixa de Pensions.

  Que la Generalitat de Catalunya, immediatament després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 concedeixi una llicència bancària a la nova Caixa Catalana i es pugui, el més aviat millor, anar obrint petites oficines i començar a fer treballar els nostres mateixos estalvis per aixecar un altra cop l'economia catalana.

  Demanem doncs:

  Adherir-se a la campanya per tornar tenir una nova Caixa de Pensions, però aquesta de veritat, al servei de la població de Catalunya.

  Fer difusió d'aquest projecte, per tal de poder començar a donar petits crèdits el més aviat possible.

  Mercès
  Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit
  projecte@caixacatalana.cat
  www.CaixaCatalana.cat

  ResponElimina