dimecres, 15 de novembre del 2017

Omplim Brussel·les: guia de la manifestació del 7 de desembre en defensa de la República


Vols, autocars, cotxes compartits, horaris... us n'oferim tota la informació sobre la mobilització

‘Omplim Brussel·les’ és el lema de la manifestació convocada el dijous 7 de desembre a la capital europea, a les onze del matí.

Lloc

Ara com ara no s’ha decidit el lloc on es farà la concentració, impulsada des de fa dies mitjançant les xarxes socials. És una iniciativa ciutadana assumida ja per l’ANC i Òmnium Cultural com una acció més per a internacionalitzar el procés d’independència i denunciar la repressió de l’estat espanyol. A més de la concentració del matí, hi haurà un acte polític a la tarda en un recinte tancat, encara per definir.

Comunicació i coordinació entre els assistents

La iniciativa Omplim Brussel·les ha obert un grup a Facebook, un perfil a Twitter i un altre a Instagram per informar els interessats a assistir a la manifestació. A més dels desplaçaments amb vehicles particulars, l’organització prepara una dispositiu per a anar-hi amb autocars i vols xàrter. A més, en un canal de Telegram, la plataforma anuncia tots els avenços en l’organització de la mobilització.

Transport

Pel que fa al transport col·lectiu, s’han llogat autocars que surten el dia 6 de desembre i tornen el 7. El preu és de 120 euros per persona. Per a més informació, es pot consultar aquest grup de Facebook o trucar al telèfon 644 740 995.

L’altra iniciativa organitzada és la del Comitè de Defensa de la República de Lleida, que ha noliejat tres avions per volar a Brussel·les. Dos ja són plens i per això els organitzadors no descarten de contractar-ne un altre. Tenint en compte que cadascun té 189 places, prop de 600 persones volaran des de Lleida fins a la capital belga. El preu del vol és de 406 euros i també inclou les taxes i la facturació de l’equipatge. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 658 544 242.

Els manifestants també es poden organitzar per compartir cotxe, furgoneta o autocaravana. Per posar-se d’acord a compartir vehicle entre gent que viu a prop, també hi ha a disposició la pàgina de Facebook d’Omplim Brussel·les. Així mateix, hi ha una altra pàgina per a organitzar viatges amb avió.

Aquests són el canals d’informació a Facebook sobre els mitjans de transport:

COTXE
https://www.facebook.com/groups/BRUenCOTXE

AUTOCAR
https://www.facebook.com/groups/BRUenAUTOCAR

AVIÓ
https://www.facebook.com/groups/BRUenAVIO

AUTOCARAVANES I FURGOS
https://www.facebook.com/groups/BRUenACiFURGO

MOTO
https://www.facebook.com/groups/BRUenMOTO

Omplim Brussel·les ha publicat alguns vídeos en què convoca la gent a la manifestació:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada