dijous, 2 de novembre del 2017

COMUNICAT DEL GOVERN DE LA REPÚBLICA

El Govern legítim de la Generalitat de Catalunya afronta les citacions judicials de l'Audiència Nacional en els termes que ahir va anunciar el President Puigdemont.

Davant les citacions decretades per la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela contra el Govern de la Generalitat, volem recordar:

a) Que aquestes citacions s'emmarquen en un sumari sense fonament jurídic que només busca castigar idees. Estem davant d'un judici polític.

b) La desproporció de les penes demanades pel fiscal, reprovat pel Congrés espanyol, equivalents a delictes com l'assassinat o el terrorisme, demostren que estem davant d'un judici polític efectuat al dictat del govern de l'Estat Espanyol.

c) El President de la Generalitat de Catalunya ahir ja va explicar quina seria la fórmula amb què els consellers del seu Govern afrontarien aquesta declaració.

d) El compromís d'aquest Govern en la defensa dels drets i les llibertats del poble català és total. Entomem les penes de presó que ens esperen com una denúncia de la situació que viu la democràcia a l'Estat Espanyol i com un crit a favor de la llibertat del nostre poble.

Brussel·les, 1 de novembre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada