dijous, 23 de novembre del 2017

L'ANC posa en marxa un web per organitzar la manifestació de Brussel·les


A menys d'un mes per la manifestació a Brussel·les, l'organització continua fent passos per aconseguir que milers de persones omplin Brussel·les en contra la repressió. L'ANC i Òmnium ja ha posat en marxa una pàgina web per tal de coordinar i informar de la concentració que tindrà lloc a la capital belga el proper 7 de desembre.

El web compta amb diversos apartats, entre els que inclou un apartat que permet inscriure’s a la manifestació, encara que no té caràcter vinculant. A més, també disposa d’un apartat on explica com apuntar-se al xàrter organitzat per l'ANC per desplaçar-se a la ciutat, com contactar amb les territorials que organitzen autobusos per anar-hi, o un apartat de preguntes i respostes habituals: com anar al centre de la ciutat, freqüència de trens, on comprar bitllets, etc.

A la pàgina, també s'inclouen més detalls de com serà la manifestació, que començarà a les 11 al Parc del Cinquantenari, al costat de l’avinguda de Tervuren (Metro Merode), i acabarà la a la Plaça Schuman, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea.

La marxa clourà amb un acte polític amb la participació de personalitats internacionals i els representants de les entitats sobiranistes. A la tarda, hi ha un altre l’acte previst, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, del que encara no han transcendit més detalls.

Com hi vols viatjar?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada