diumenge, 5 de novembre del 2017

Assemblea extraordinària de Sagrada Família per la Independència dimarts 7 de novembre

Després de la repressió virulenta que ha exercit l’Estat espanyol contra el nostre Govern i la República acabada de declarar, creiem necessari repensar a fons les accions de la nostra territorial. Tenim clar que tot el que s’ha fet fins ara ha valgut, i molt, per fer conèixer els nostres arguments i guanyar amb escreix el referèndum d’autodeterminació, però entenem que ara les paradetes, les xerrades i les activitats festives al carrer ja no són la millor manera de fer front a l’embat desbocat de l’Estat.

Els esdeveniments se succeeixen a tal velocitat, que l’endemà de proclamada la República, ja sentíem qui deia que no estàvem fent res. Percebem l’angoixa per sortir al carrer, per fer, encara que es tingui clar què cal fer. A part, aquest moment de negociacions a porta tancada no ens deixa entreveure res del que passarà.

A més, tots aquests atacs tan agressius ens provoquen, individualment, sentiments de ràbia, tristesa, impotència i por que deriven, col·lectivament, a sentiments de pèrdua i debilitat que ni són certs ni ens convenen. Cal revertir aquesta situació immediatament i prendre els carrers i el relat, perquè tenim uns presos polítics que hem de treure de la presó amb la màxima celeritat possible i una República legítima per defensar.

És per això que et convoquem a l’assemblea extraordinària que tindrà lloc el proper dimarts 7 de novembre, a les 19 h, al nostre local (Cartagena, 213). Vine a escoltar i debatre les noves propostes i, sobretot, a aportar-ne de noves. Calen idees, moltes idees, enfocades a resistir sense fer-nos mal, sense violència i pacíficament.

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada