dijous, 25 de setembre del 2014

29 de setembre: Assemblea extraordinària de la territorial. Tot sobre la campanya del 9N

DE L’11S AL 9N

2a FASE DE LA CAMPANYA «ARA ÉS L’HORA» 


BLINDAR LA CONSULTA I GARANTIR LA VICTORIA DEL SÍ+SÍ


Ara és l’hora d’escoltar la gent. Tan senzill i alhora tan revolucionari. Perquè construir un país nou requereix, sobretot, integrar els somnis individuals de cada català en un nou projecte col·lectiu. Des d’una actitud d’humilitat, volem arribar a totes les llars de Catalunya per preguntar com vol cadascú que sigui aquest país nou; no amb ànim de convèncer, sinó d’escoltar. Perquè la campanya mateixa ha de ser el reflex de l’actitud de respecte i participació col·lectiva que volem per a la Catalunya que naixerà de les urnes el proper 9 de novembre.

El primer objectiu és arribar a totes les llars de Catalunya. Només es tracta d’escoltar a tothom per conèixer els seus somnis, per saber, un per un, per què els catalans, en la vida quotidiana, volen un país nou.

El segon objectiu és divulgar per tot el país i per tots els mitjans imaginables quins són aquests somnis que hem escoltat; fer pública en cartells, tanques publicitàries, premsa, ràdio, etcètera, una llista infinita d’anhels i somnis signats per milers de catalans de totes les condicions i edats.


Hem preparat tres ÀMBITS D’ACCIÓ:
  • Porta a porta. Volem visitar TOTS els habitatges de Catalunya. Serà el porta a porta més gran que s’hagi fet mai.
  • Marea groga. Volem tenyir de groc tot el país, que el color de la campanya sigui present com una mostra de permeabilitat constant i demostració d’opció majoritària.
  • Actes. Organitzarem actes emmarcats en els objectius de la campanya.
I ens calen molts RECURSOS:
  • 100.000 voluntaris. És la força de recursos humans necessària per a garantir l’èxit de la campanya. Principalment hi hauran de destinar algunes hores –poques– per a poder fer el porta a porta, però també comptem amb ells per a la resta d’accions.
  • Recaptació de fons. Per a tirar endavant aquesta campanya, cal disposar de recursos econòmics. L’objectiu és assolir la xifra de cinc milions d’euros.

TENS POC TEMPS, ET FA RESPECTE EL PORTA A PORTA, DUBTES SI PODREM VOTAR...

VINE, INFORMA-TE’N I AJUDA’NS A FER HISTÒRIA!


Dilluns 29 de setembre a les 7 de la tarda 
a la sala d'actes del Centre Cívic Sagrada Família (C/ Provença, 480)

Equip de Coordinació
SFxI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada