divendres, 26 de setembre del 2014

ARA ÉS L’HORA presenta les claus de la campanya política més important de la història del país

ARA ÉS L’HORA, el moviment unitari impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, presenta nous detalls de la campanya per guanyar la consulta del 9 de novembre. Una campanya basada en escoltar els somnis i anhels de tots els ciutadans per a construir un nou país a través d’una gigaenquesta. Per arribar a totes les cases, però, cal assolir 100.000 voluntaris. Actualment n’hi ha 25.000, fet pel qual ARA ÉS L‘HORA ha intensificat la crida per tal d’incrementar el ritme d’inscripcions.

Ser voluntari i assegurar l’èxit del 9N consisteix en dedicar dues hores per dur a terme en parelles una enquesta de tres minuts sobre el nou país; de manera absolutament festiva i cívica. Malgrat està previst que la campanya comenci el 4 d’octubre, duent a terme el porta a porta a més d’un centenar de municipis; el proper dimecres 1 d’octubre es farà una prova pilot a Martorell, a les 18:30 hores.

Tot i això, si se suspèn la consulta, està tot preparat per iniciar la campanya aquella mateixa tarda. En cas que això passi, es convocarà a tothom davant dels ajuntaments del país a les 19:00 hores per iniciar l’arrencada de la campanya.

Per tal d’establir les necessitats de cada municipi, ARA ÉS L’HORA ha fet públic una web amb un mapa en què apareixen els voluntaris que té actualment cada municipi i els que li falten per tal de poder dur a terme la gigaenquesta amb èxit. A la pàgina també s’hi aniran afegint les dates en què s’anirà a escoltar cada ciutat a mesura que es confirmin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada