dimarts, 28 d’octubre del 2014

Tothom de GROC al Camp Nou coincidint amb el Barça-Celta de Lliga l'1 de novembre

ARA ÉS L’HORA tenyirà el Camp Nou de groc aquest dissabte 1 de novembre a les 20h en motiu del partit de la jornada 10 de la Lliga BBVA que enfrontarà el FC Barcelona amb el Celta de Vigo. La campanya unitària de l’ANC i Òmnium Cultural convida a tots els aficionats culers a lluir diferents elements grocs, el color que ARA ÉS L’HORA associa a la consulta, la democràcia i la llibertat, com samarretes, estelades, bufandes...

Triple acció del #PalauGroc

En aquesta mateixa línia, el grup d’animació del Palau Blaugrana ‘Dracs 1991’ ha proposat als seguidors de les seccions del FC Barcelona tenyir de groc el pavelló del club en els partits de l’Eurolliga de bàsquet d’avui divendres a les 20.45h contra el Turow Zgorzelec, el derbi de futbol sala del dissabte a les 12.45h entre el Barça i el Marfil Santa Coloma i el clàssic del bàsquet català entre el Barça i el Joventut del diumenge a les 12.30h.

El país canvia de color

Aquestes iniciatives s’uneixen a les diferents accions que el ‘País groc’ està tirant endavant en les últimes setmanes com la pintada del Poblenou del Delta, la col·locació d’una catifa groga al Festival de Cinema de Sitges o la ubicació d’una gran lona a la façana de la Pedrera. A banda, places, monuments, rotondes, carrers i fanals de tot el país també llueixen detalls grocs en suport a la iniciativa. El seguiment de les diferents accions del ‘País groc’ es pot realitzar a Twitter a través del hashtag #paísgroc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada