dijous, 16 d’octubre del 2014

Posicionament de l’Assemblea Nacional Catalana davant la situació política actual

Companys/es,

Davant del nou escenari que s’ha obert amb la impossibilitat de fer la consulta del 9N tal com estava prevista i després de la compareixença d’avui del president Mas i la seva proposta d’emmarcar la consulta dins d’un procés de participació ciutadana, des del Comitè Permanent de l’ANC us manifestem el següent:
  1. Som davant de la decisió més important que ha de prendre l’Assemblea des de la seva constitució el 2012.
  2. Volem que aquesta presa de decisió sigui el resultat d’un debat, tant en el si del Secretariat Nacional com, fins on sigui possible, en el si de les pròpies Assemblees territorials, sectorials i exteriors.
  3. Amb aquest objectiu ens hem marcat el següent calendari:
  • Dimecres 15 d’octubre, a les 18h, plenari del Secretariat Nacional
  • Dijous 16 i divendres 17 d’octubre, dies per recollir l’opinió i el posicionament de les AT, AS i AE (Assemblees territorials, Assemblees sectorials i Assemblees exteriors)
  • Dissabte 18, a les 10h Comitè Permanent. A les 16h nova reunió del Secretariat Nacional per acabar de debatre, amb la informació recollida dijous i divendres al territori, el posicionament de l’Assemblea que es farà públic en l’acte de diumenge 19 d’octubre a la plaça de Catalunya.

Els membres del Secretariat Nacional seran els responsables de recollir aquesta informació en el seu territori i traslladar-la al plenari del SN del dissabte a la tarda.

Us demanem la màxima implicació en l’acte del dia 19 a la plaça Catalunya de Barcelona. Feu-ne tota la difusió que estigui al vostre abast.

El 19 d’octubre serà un altre dia important que marcarà el camí a seguir a partir d’ara. Fem que la plaça Catalunya esdevingui un autèntic clam per avançar en el camí de la independència!

Comitè Permanent ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada