dissabte, 25 d’octubre del 2014

La Gigaenquesta al barri de la Sagrada Família el 27,28 i 30 d'octubre

Com saps, ja ha arrencat la campanya pel Sí a la independència d’Ara és l’hora. Els propers dies continuarem amb les actuacions planificades per realitzar la GigaEnquesta al Districte de l’Eixample, en concret al barri de Sagrada Família.

Per tal que aquesta campanya sigui un èxit, necessitem el màxim de voluntaris possibles per arribar a totes les llars del barri i escoltar les propostes dels nostres veïns en relació al País que volem.

Et convoquem, doncs, dilluns 27, dimarts 28 i dijous 30 d’octubre al punt de trobada següent:

Centre Cívic de la Sagrada Família. Carrer Provença, 480 (rampa d’accés).

L’horari de trobada pels nous Voluntaris és a les 18.00 hores (per rebre una formació específica); als voluntaris que ja heu col·laborat en la GigaEnquesta us esperem a les 18.30 hores.

Finalitzarem sobre les 20.30 hores, quan haurem de tornar al punt de trobada per retornar la documentació generada.

Porta un amic, parent o veí, ens ajudaràs a ampliar la base de voluntaris i serà mes divertit (no cal estar inscrit prèviament).

Per tal de planificar les jornades ens aniria molt bé que poguéssiu confirmar la vostra assistència enviant un missatge de correu electrònic a la bústia següent: sagradafamilia@assemblea.cat indicant el/s dia/dies, hora/hores, en els quals podeu prestar el vostre ajut.

Recorda que:
  • Només has de portar un bolígraf.
  • No portis cap indumentària amb simbologia independentista; tampoc la samarreta d’Ara és l’hora.
  • Si tens entre 16 i 18 anys, has de portar una autorització signada pels pares o tutors legals. Et recordem que només poden participar en la Gigaenquesta els majors de 16 anys.

Moltes gràcies!

Entre tots ho farem possible!

9N Votarem. 9N Guanyarem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada