dimecres, 22 d’octubre del 2014

Conferència-debat EL PAÍS QUE VOLEM "Construint la reforma horària" el 29 d'octubre

Ara tenim la possibilitat de construir un país nou de cap a peus, i un dels reptes que es presenta a la Catalunya que ve però que porta una certa controvèrsia és la reforma horària.

Quants de nosaltres no estem insatisfets de plegar tard i cansats de la feina després que ja fa estona que els fills han sortit de les mil activitats extraescolars que han de fer mentre esperen els pares per a sopar? Els avis, l’escola mateixa o un cangur són els encarregats de portar la mainada amunt i avall fins a l’hora de sopar.

Amb aquests horaris, tampoc no es pot participar gaire en la vida social, o trobes que sí? Les nostres entitats són plenes de voluntaris, però bàsicament es tracta de jubilats o d’algú que té la sort de disposar d’un horari més racional, gaudir de jornada intensiva, treballar a temps parcial o que, malauradament, està a l’atur.

Volem que les empreses finalitzin la jornada laboral a les cinc de la tarda, com a les escoles? Volem un comerç que tanqui a les set del vespre? I el sector del turisme hi estarà d’acord, amb aquesta reforma? I tu, què en penses: vols canviar els horaris o ja t’estan bé com estan?

Vine el dia 29 d’octubre a la xerrada de Fabian Mohedano i ajuda’ns a construir un nou país!

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada