dimecres, 15 d’octubre del 2014

Omplim la plaça Catalunya el diumenge 19 d’octubre

PROPOSTA DE LA SOCIETAT CIVIL PER A CATALUNYA

La campanya ARA ÉS L’HORA convoca un acte multitudinari per a aquest diumenge 19 d’octubre a la plaça Catalunya de Barcelona. En el transcurs d’aquest acte, la campanya unitària presentarà la proposta de la societat civil per a Catalunya, en aquest moment de tanta transcendència.

L’acte començarà a dos quarts d’una del migdia (12:30). Hi intervindran Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

Aquest és el comunicat de les entitats:

- L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen un acte massiu per la Unitat i per fer una proposta a la societat catalana el proper dia 19 d'octubre a les 12:30 hores a la plaça Catalunya, a Barcelona.

- Serà en aquest acte, on intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals, que ARA ÉS L’HORA expressarà la seva opinió i explicarà els següents passos que durà a terme.

- Fins aleshores ambdues entitats estan escoltant l’opinió del territori i de tots els seus òrgans de direcció; i dialogant amb els agents polítics i socials per assolir una posició sòlida i reposada en un moment de tanta transcendència.

2 comentaris:

  1. Cal omplir-la i també els carrers adjacents. Una ferma resposta de la ciutadania a la divisió política recent serà un avís per a tots aquests partits que estan esquerdant la unitat necessària. Som catalans abans que una altra cosa, els partidismes no hi caben. La opció que presenta el president Mas te tantes possibilitats d'encertar-la com d'equivocar-se, igual que les dels altres partits! cal per tant fer-li costat, res que no sigui això és posar-se al costat dels enemics de Catalunya.

    ResponElimina
  2. És molt humiliant el que està passant. Ens estem menjant les engrunes que el TC decideix donar-nos. Quan van convocar la pregunta el desembre del 2013 em vaig indignar perque aquesta no és gens clara i la ANC, pots dies abans, va dir que no acceptaria una pregunta poc clara. Amb el temps he vist que, malgrat tot, és el que tenim. Ara Mas es doblega i accepta baixar el cap davant el TC, jo torno a estar indignat. Però crec que això és el que tenim i ho hem d'acceptar, anys enrera no podiem ni imaginar de poder arribar a unes urnes on es preguntes sobre la possibilitat d'independència. Hem d'acceptar les engrunes que ens dona el TC però les hem d'acceptar TOTS junts. El TC i Madrid a base d'humilliacions espera que ens barellem entre nosaltres, si això no passa i seguim junts en aquest moment trascendent, estic segur que el TC i Madrid cediran i ens podrem menjar el pastís sencer. Ara, Mas té que entendre que tard o d'hora haurà de trencar la legalitat, doncs les lleis espanyoles estan posades perque Espanya no es trenqui.

    ResponElimina