dimarts, 16 de setembre del 2014

Tothom davant del Parlament! divendres 19 de setembre a les 4 de la tarda

El proper divendres 19 de setembre, el Parlament català aprovarà la Llei de Consultes amb què celebrarem la consulta del 9N.

La consulta serà, doncs, completament legal. La legalitat que ens confereix la Declaració de Sobirania del passat gener de 2013 i la legalitat que ens atorguen les decisions del nostre Parlament, representació democràtica de tot el poble de Catalunya.

L'ANC crida a la mobilització per demostrar una vegada més, com ja va fer l'11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil; una societat que no s'aturarà fins que Catalunya esdevingui un nou Estat independent.

Convoquem els nostres associats i simpatitzants a:

Concentrar-se el dia 19 a les 16h davant del Parlament de Catalunya. Ens hem de fer ben visibles i exterioritzar clarament el suport als nostres representants democràticament escollits. El suport als diputats i diputades que votaran favorablement a l'aprovació de la Llei de Consultes.

Sabem que no tothom hi podrà ser. Sabem que l'horari i el fet que sigui a Barcelona tampoc facilita el desplaçament de molta gent. Malgrat això, sabem que fareu l'impossible per ser-hi presents.

Cada dia és decisiu i és molt important que tots els que puguem ens concentrem davant del Parlament

Tothom al Parlament!

El 9N votarem i guanyarem!

Comitè Permanent de l'ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada