dijous, 18 de setembre del 2014

Un espai molt especial de la V

Com l’any passat, aquest Onze de Setembre la nostra territorial ha ofert un espai delimitat, protegit i amb assistència sanitària perquè hi poguessin participar persones d’edat, fràgils o amb problemes de mobilitat.

Les dificultats inicials derivades de la manca de suport de l’ajuntament per no disposar d’efectius suficients de la Guàrdia Urbana no van impedir que l’Equip de Coordinació de la territorial decidís tirar endavant el projecte. Finalment la seu del districte de l’Eixample ens facilità les tanques necessàries per a delimitar l’espai reservat del tram 29 que havíem escollit, ampli, a l'ombra i damunt la vorera.

Hi van assistir còmodament un total de 85 inscrits i acompanyants, vetllats per 22 voluntaris d’atenció i servei d’ordre. Tot va anar com una seda, sense incidents, i els dos metges de què disposàvem només van haver de fer un parell d’assistències per marejos, però del públic del tram 29 general, que aguantava estoicament l’assolellada.

L’agraïment més sincer a totes aquestes persones tan coratjoses per a les quals no hi ha entrebancs físics a l’hora d’expressar llur voluntat. Contemplar les vostres cares vessant il·lusió i esperança, i la vostra fermesa i tossuderia a formar part de la història i a lluitar per un futur més digne és el gran llegat que ens transmeteu. Vosaltres ens doneu la força i l’exemple per a continuar treballant fins a assolir l’objectiu comú, que ja és a tocar.

Equip de Voluntaris de l’Espai Especial
ANC SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada