dimecres, 14 de maig del 2014

Balanç d’un any del butlletí informatiu setmanal

L’assemblea SFxI incrementa la seva capacitat comunicativa en el darrer any

Més de 1.380 subscriptors del butlletí, 86.000 visites al blog, 1.985 seguidors a Twitter o 365 «m’agrada» a Facebook són els principals indicadors de la feina portada a cap durant els darrers dotze mesos per la territorial SFxI en l’àmbit de la comunicació i les xarxes socials.

La necessitat de desenvolupar un treball comunicatiu constant i eficient sempre ha estat una de les tasques clau de la territorial, però en el darrer any s’ha incrementat l’esforç en aquest àmbit, especialment respecte a les xarxes socials i a les eines comunicatives en línia, el blog de la territorial  i el butlletí setmanal.

Aquest són els 6 articles o pàgines que han estat més llegits:
En aquesta línia, des de l’1 de setembre del 2013, també hem posat en marxa una web amb més de 450 vídeos per a respondre dubtes sobre la independència, on ja s’han visualitzat més de 38.000 vídeos en aquests vuit mesos de funcionament.

 

El notable increment d’activitat registrat en els perfils de Facebook i Twitter també s’ha fet palès amb un augment de seguidors, que s’ha doblat o triplicat en nombre: a Facebook hem passat de 137 a 361, i a Twitter, de 400 a 1.985.

Podem valorar, doncs, el balanç d’aquest any de funcionament del butlletí com a molt positiu.

ANC-SFxI
Comissió de Comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada