dissabte, 17 de maig del 2014

Quico Sallés: "25M, 25 raons"

Un rei imposat per un dictador feixista i sanguinari, el projecte Castor, el cas Bárcenas, els GAL, Gurtel, l'amnistia fiscal, el projecte de llei de l'avortament, la llei de Seguretat Ciutadana, el conseller d'Economia d'Extremadura, Wert i la seva llei, la CEOE, Montoro y els seus impostos, els bisbes que no paguen IBI i fan 13TV, la Falange legal i les medalletes a la Legión Azul.

Un president de la Generalitat assassinat i encara amb sentència ferma, un ministre de Justícia que intenta reinstaurar la cadena perpètua, Movistar, les companyies concessionàries, les tanques de Ceuta i Melilla, una llei hipotecària només agressiva amb el desgraciat, el cinisme de Luis de Guindos, Carlos Fabra, dos túnels d'AVE 7,5 km de llarg a Andalusia tapiats per no poder mantenir, unitats d'elit de la policia dirigida per un perillós integrista que s'inventen informes, 15 persones ofegades al mar per un cos armat i militaritzat i les subvencions a la Fundació Francisco Franco.

Són 25 raons. N'hi ha moltíssimes més i cada dia en surten de noves. La lamentable demostració de masclisme del candidat europeu del PP, Miguel Arias Cañete, és un motiu més pel dia 25 dir a Europa, tan massivament com es pugui, que farem una cosa molt intel·ligent: que no marxarem d'Espanya sinó que fugirem.

1 comentari:

  1. Els de Donetsk ja l'han trobat... Ja tenen el seu Pushilin...I ja ha proclamat l'independencia, Va per feina... I nosaltres portem anys, amb manifestacions milionaries al carrer, amb enquestes que diuen que som majoria...i el nostre lider(?) parlant d'acompliment de legalitats... (espanyoles)...!!

    ResponElimina