dilluns, 12 de maig del 2014

Més de 6.500 persones han votat a les eleccions de l’ANC, segons els resultats provisionals

Amb quasi el 100% del recompte, Carme Forcadell ha estat la candidata més votada amb 6072 vots

6.501 membres de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han votat a les eleccions del Secretariat Nacional (SN) de l’entitat, segons els resultats provisionals obtinguts amb quasi el 100% de recompte fet. Els comicis haurien comptat amb una participació del 21’6% tenint en compte que són 30.000 les persones que tenien dret a vot a les eleccions.

Els resultats provisionals determinen que l’actual presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, hauria estat la més votada amb 6.072 vots; seguida de Ferran Civit, amb 4.252 vots; i de l’actual vicepresident, Jaume Marfany, amb 4.213 vots. Els segueixen Ignasi Termes amb 3.920 vots; Rosa Alentorn amb 3.782 vots; Irene Martín amb 3420 vots, Josep Albertí amb 3329 vots; Jordi Martínez amb 3290 vots; Jaume Terribas amb 3.111 vots; i Ricard Gené amb 3.077 vots. Els 25 candidats de representació nacional més votats seran els que passaran a formar part del Secretariat [Adjuntem llistat amb els resultats provisionals]. A següent enllaç podeu consultar els resultats provisionals de tots els candidats, tant de representació nacional com territorial:

https://assemblea.cat/eleccions2014/Resultats_23_59.htm

Normalitat i participació

Les eleccions d’aquest dissabte al matí s’han dut a terme de 10 a 14 hores a més de 190 seus electorals i hi han pogut votar tots els membres de ple dret fins el 5 d’abril del 2014. La jornada s’ha desenvolupat amb absoluta normalitat i a les seus el degoteig de votants ha estat constant.

La Junta Electoral proclamarà els resultats definitius el 13 de maig. El dissabte17 de maig es constituirà i presentarà formalment el nou Secretariat Nacional, en un plenari en què s’escolliran els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a).

75 candidats pel nou mandat

Els candidats a les eleccions podien presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions amb què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d’entre els candidats de representació nacional i 50 d’entre els candidats de representació territorial. El SN que surti escollit serà l’encarregat de portar a terme el Full de Ruta que van aprovar els membres de l’entitat a l’Assemblea General Ordinària del passat 5 d’abril a Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada