dimarts, 13 de maig del 2014

ANC: el triomf de la feina ben feta

La continuitat del secretariat de l'ANC, pràcticament en la seva totalitat, assegura que la feina ben feta ha sigut premiada pels milers i milers d'associats de l'Assemblea que creuen en aquesta direcció, en el seu projecte, la seva capacitat de diàleg i el seu full de ruta insubornable i imparable.

Carme Forcadell de presidenta, Jaume Marfany, un vicepresident de gran consens, dos homes joves com Ferran Civit i Ignasi Termes que asseguren la capacitat de dirigir les mobilitzacions i la presència dels imprescindibles des de la fundació de l'ANC, Pere Pugès i Josep Albertí --aquest darrer, treballador incansable-- són les peces fonamentals per a la continuitat de l'ANC i pel gran repte que té l'ANC aquest 2014 amb la consulta o el referèndum del 9N.

L'ANC, junt amb Òmnium, l'AMI i centenars d'associacions i entitats són la gran base social mobilitzada pel dret a decidir i aquesta estabilitat continuada i demostrada és una molt bona notícia pels sobiranistes, davant d'aquells nuclis molt reduïts que des de dins i també des de fora intenten desestabilitzar-la.

L'ANC es va crear per tenir una vida efímera, que ningú s'enganyi. I perquè fos el complement de l'acció parlametària de les nostres institucions. I així ha sigut: una bona feina al capdavant de l'ANC, amb fermesa davant els sectors polítics i els poders fàctics que han plantejat i plantegen aigüalir el repte històric de la nostra nació d'assolir la seva sobirania.

Ens cal, doncs, una ANC forta, plural i disciplinada, i que no permeti febleses interiors, que són els principal enemic del procés. ANC, Òmnium, l'AMI són les grans eines per al nostre camí democràtic pacífic i responsable cap a ésser una nació normal, amb el seu Estat i visible al món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada