dijous, 12 de maig del 2016

Renovació de càrrecs a la nostra territorial

31 de maig, últim dia de presentació de candidatures per a renovar els càrrecs de la nostra territorial

Les eleccions per a la renovació de càrrecs de la nostra territorial se celebraran la primera quinzena de juny. Recordeu que ja és obert el termini de presentació de candidatures per a renovar els càrrecs de responsables de Coordinació, Secretaria i Tresoreria de la nostra territorial, i que finalitzarà el proper 31 de maig.

Necessitem a tothom qui cregui que amb el seu compromís personal pot contribuir a l’èxit de la campanya de l’ANC. Si vols optar a algun d’aquests càrrecs, trobaràs les bases al comunicat intern que vas rebre el passat 4 de maig, però properament en rebràs d’altres per recordar-les.

Reglament de règim intern

Article 3.9.1. Totes les assemblees territorials, sense excepció, han de basar la seva organització interna en un Secretariat Territorial constituït almenys per tres persones, que ocuparan les funcions de Coordinació, Secretaria i Tresoreria.

Article 3.10.1. Els càrrecs de cada secretariat territorial seran escollits per votació dels membres adscrits a aquella assemblea territorial.

Article 3.10.2. Pera ser elector per al Secretariat Territorial, els membres han d’estar al corrent de pagament de les contribucions fixades per l’Associació, i per a ser elegible, a més a més, no ocupar càrrecs orgànics de cap partit polític, ni d’àmbit local ni nacional, ni ocupar llocs de responsabilitat en àmbits polítics de rang nacional.

«D’aquí a vint anys, estaràs més decebut pel que no vas fer que pel que vas fer. O sigui que explora, somia i descobreix coses.» (Mark Twain)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada