dilluns, 3 de juliol del 2017

Ets treballador públic i tens dubtes sobre el referèndum? Vine!, dilluns 10 de juliol

El proper dilluns 10 de juliol, a les 19h, la Intersindical-CSC i la sectorial d'Administració pública de l'ANC organitzaran una assemblea oberta amb l'objectiu d'informar al col·lectiu de treballadors públics catalans de les possibles actuacions que l'estat podria emprendre contra ells. Les dues organitzacions van començar una campanya conjunta als centres de treball públics a principis d'any i han celebrat més de trenta xerrades informatives.

Amb aquesta assemblea es vol fer un pas més, sortir dels centres de treball per explicar també al conjunt de la societat com des del món de la funció pública es pot donar suport al procés polític encetat pel nostre poble. A l'assemblea oberta es donarà informació sobre com el col·lectiu de treballadors públics es pot auto-protegir de les accions de l'estat i es donarà el tret de sortida a la segona fase de la campanya #jomhiapunto. Aquesta assemblea servirà per començar a generar un coixí de solidaritat entre els treballadors públics i també entre els treballadors públics i el conjunt de la societat.

Aquesta assemblea també vol donar una resposta a la política inquisitorial que ahir va encetar l'estat espanyol contra els treballadors públics. Fins ahir, la dinàmica repressiva s'havia centrat en representats electes però ahir la Guàrdia Civil va prendre declaració a cinc treballadors públics. Segons el vicesecretari general del sindicat, Sergi Perelló, “és inadmissible que l'estat intenti evitar el dret a l'autodeterminació del nostre poble intentant atemorir els treballadors públics. Davant d'aquests fets, nosaltres redoblarem els esforços i la solidaritat amb tots els treballadors públics”.

Persones de contacte:

Isabel Vilchez 646 85 30 24

Marc Sallas 629 771 362

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada