dijous, 6 d’agost del 2015

Comunicat voluntaris 11-S

Aquest any serà el més decisiu de la història per al nostre país i per això hem de fer que aquest 11-S sigui el definitiu! El teu ajut és imprescindible! Forma part de la història i apunta’t a col·laborar amb la nostra territorial com a voluntari en les diverses tasques que s’hauran de fer al llarg de la Diada: https://goo.gl/BXXkOO.

En aquest enllaç trobaràs les tasques que s’han de fer; digue’ns quina prefereixes i intentarem assignar-te la que hagis triat, però és probable que facis falta en una altra feina i ens veiem obligats a canviar-te de grup.

Et recordem que els trams assignats a la territorial de la Sagrada Família són el 49, 50, 51, 52 i 53, que formen l’àrea H, amb l’eix temàtic «Oberts al món». L’espai va des de la cruïlla amb el carrer Felip II fins a la del carrer Espronceda i compartirem la ubicació amb els companys de les assemblees del Maresme. Si encara no t’hi has inscrit, encara que t’hagis apuntat com a voluntari per a la territorial, inscriu-t’hi a: https://via.assemblea.cat/cat/inscripcions.

Finalment, si aquest 11-S vols portar el nou model de samarreta, ja la pots comprar a la paradeta a partir d’aquest mateix dijous.

Moltes gràcies per la teva col·laboració,

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada