dimecres, 5 d’agost del 2015

L’estat de la Meridiana: 110.000 inscrits i 29 trams plens

4 tenen una ocupació alta i 6 una ocupació mitjana

La Via Lliure de l'Onze de Setembre a la Meridiana es va omplint. Segons el mapa d'ocupació dels trams, ja hi ha 29 trams plens(ahir n'hi havia 27 de plens), 4 amb una ocupació alta, 6 amb una ocupació mitjana i la resta amb poca o baixa ocupació. L'ANC i Òmnium han reservat els dos extrems de la Meridiana: la punta de Sant Andreu i la del parc de la Ciutadella, que dóna accés al Parlament, que és des d'on es faran els Parlaments.

Els trams plens es situen precisament a la punta de Sant Andreu, un bon tros al parc de la Ciutadella, però també a la plaça de les Glòries. Els trams que més ràpid s’estan omplint són els que estan propers a parades de metro, com la de Fabra i Puig, la de La Sagrera, la del Clot, la de les Glòries i la de Marina. En total hi ha 135 trams, tants com diputats té el Parlament de Catalunya.

A més, el president de l’ANC, Jordi Sànchez, va anunciar ahir a l’acte a la plaça Sant Jaume en suport al caràcter plebiscitari del 27-S, que ja hi ha més de 110.000 persones inscrites, i va fer una crida a que la gent s’hi apunti per “superar les inscripcions dels anys passat”.

En aquest mapa podeu veure l'ocupació dels trams de la Meridiana "en directe":





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada