dijous, 27 d’agost del 2015

2015 - ESPAI ESPECIAL per a persones d’edat, fràgils o amb mobilitat reduïda del barri

Una part del TRAM 49 el reservem a les persones d’edat, fràgils o amb mobilitat reduïda del barri. Perquè la participació ciutadana democràtica és un dret de tothom, perquè sabem que els fa molta il·lusió i que hem de fer possible que TOTS JUNTS FEM VIA, i així demostrem la capacitat inclusiva i autoorganitzativa del poble català.

Tots, malgrat les possibles limitacions i fragilitats, som ciutadans actius i de ple dret, amb capacitat de decidir el nostre futur i també d’influir col·lectivament en el de les noves generacions; però algunes dificultats, de caire motriu o de resistència física, poden limitar la voluntat i el dret social de participar en les manifestacions de la societat civil si les organitzacions no preveuen algunes mesures que ho facilitin.

L’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions 2012 va posar un èmfasi especial en la participació social i el reconeixement de capacitats (personals, socials, polítiques...) de la població d’edat avançada.

Per això, i en reconeixença de la tasca de transmissió −i a vegades de lluita− de molta gent, avui ja gran, a favor d’una societat democràtica i de la identitat catalana, continuem impulsant aquesta iniciativa −limitada pel que fa a places disponibles− per facilitar i estimular la participació d’aquest col·lectiu en la VIA LLIURE A LA REPÚBLICA CATALANA 2015 de la propera diada de l’Onze de Setembre.

Equip de Coordinació
ANC-SFxI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada