dissabte, 29 d’agost del 2015

53 colles castelleres escortaran el punter que recorrerà la ‘Via Lliure’ l’11 de setembre

A mesura que s’acosta la cita es van perfilant els detalls de la mobilització que aquest 11 de setembre està cridada a omplir la Meridiana de colors. La Via Lliure que ahir es va assajar a les festes de Sants comptarà amb més de 50 colles castelleres, a falta d’algunes confirmacions, que resseguiran el recorregut i acompanyaran el punter a mesura que avança cap al Parlament.

En aquesta setmana d’efervescència castellera per la proximitat de Sant Fèlix, volem compartir el mapa gairebé definitiu de les colles castelleres que estaran distribuïdes pels diversos trams de la Meridiana (https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?usp=sharing&mid=z3vnkLHBCfag.kZGRHhKm371c). Si bé, a partir de les 16.00 cada colla podrà fer les actuacions que desitgi, una vegada comenci a moure’s el punter per la ‘Via Lliure’ (17.14), les s’aniran carregant els castells a mesura que l’onada de colors els passi pel davant.

Després de la crida a incrementar el ritme d’inscripcions que es va fer la setmana passada, l’Assemblea ha notat una reacció positiva tot i que manté la crida (http://via.assemblea.cat). Josep Sabaté, coordinador de mobilització s’ha mostrat convençut de l’èxit d’aquesta Diada que “generarà una onada imparable que ens permetrà guanyar el 27S”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada