dissabte, 28 de juny del 2014

Tot a punt per la XLVI edició de la Universitat Catalana d'Estiu

La trobada comptarà amb ponents d'excepció com l'expresident Jordi Pujol, la presidenta de l'Assemblea (ANC), Carme Forcadell, el dirigent de CiU Josep Rull o el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.

Barcelona · Un dels espais més distingits de complicitat i de trobada entre tots aquells que comparteixen un mateix horitzó nacional, la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), ha arribat aquest 2014 a la seva 46a edició.

Una edició que enguany està més reforçada que mai per la presència de personalitats de l'àmbit polític, social i nacional catalans, i que aquest 2014 se celebrarà com sempre a Prada (Conflent) del 16 al 24 d'agost.

Segons els organitzadors, l'UCE d'enguany, que se celebra a poques setmanes del 9 de novembre, té previst ser un trampolí per a la tardor més transcendent de Catalunya en els darrers 300 anys. Sota el lema '1714-1914-2014', la universitat explorarà tres dates destacades per a la història dels països catalans, la Guerra de Successió de 1714, la creació de la Mancomunitat de Catalunya el 1914 i la convocatòria de la consulta d'autodeterminació per al 2014.

L'UCE d'enguany comptarà amb la presència de personalitats com Jordi Pujol, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el dirigent de CiU Josep Rull i el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada