dimecres, 21 d’agost del 2013

Si volem el català llengua oficial a Europa, Catalunya independent

Aquesta és la conclusió un cop s’ha confirmat que el president del Parlament Europeu i amic de Catalunya, l’alemany Martin Schulz, ha tirat la tovallola per declarar oficial el català a Europa

I ha tirat la tovallola no pas per la negativa del PP i el seu representant Alejo Vidal Quadras, malalt d’odi a Catalunya i previsible en la seva oposició, sinó que ho ha fet per l’oposició frontal del PSOE que ha fet palesa el socialista i vicepresident europeu, Miguel Ángel Martínez, que a més, és el responsable del multilingüisme al Parlament Europeu, segons explica avui el diari El Punt/Avui. Aquest fet és motiu més que suficient perquè el PSC trenqui les relacions amb el PSOE, si l’atac del PSOE a la llengua catalana no afecta la sensibilitat cultural de l’actual direcció dels socialistes catalans vol dir que la basculació del PSC cap al feixisme que avui parlava el director de Vilaweb, i que ha posat nerviós a més d'un, és ben certa.

Schulz ho té clar: és Espanya, governi qui governi, que prohibeix l’ús del català al Parlament Europeu

Els catalans també ho hauríem de tenir clar, si volem el català llengua oficial amb tots els ets i uts, tant sols ens queda aconseguir la independència, aleshores serà automàtic no solament al Parlament Europeu, sinó també a totes aquelles empreses multinacional o no que avui es neguen a utilitzar el català.

La recomanació del president del Parlament Europeu és clara, Catalans, la independència

Aquesta és la solució, Espanya, governi qui governi no vol atorgar mecanismes de poder a Catalunya, i no hi res a fer . Si Pere Navarro, Montserrat Tura, Montilla, Quim Nadal no veuen que l’entesa amb Espanya no és possible ni el federalisme tampoc, tenen un problema.

Us imagineu que l’espanyol no fos oficial? Com reaccionaria el PSOE o el PSC?

Callar davant d’aquesta persecució contra la llengua catalana és ser còmplice d’un genocidi cultural, no ens volen, la nostra sortida, tal i com ens indica Europa, és guanyar la llibertat, és exercir el dret a decidir per dir adéu a una Espanya dirigida per uns, PP o PSOE que també bascula. Serem més amics des de l’estat propi, els catalans respectarem més la llengua espanyola en una Catalunya independent que no pas el respecte dels governants espanyols cap al català.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada