dijous, 8 d’agost del 2013

Augmenten les inscripcions a la 'Via Catalana': Més de 300.000 persones

Forcadell demana a les persones que s’han inscrit a trams amb alta ocupació que, si poden, es desapuntin i s’inscriguin de nou als trams amb baixa ocupació

Poc a poc van augmentant les inscripcions a la cadena humana ('Via Catalana') que l’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat per l’Onze de Setembre d’enguany per reclamar la independència. 34 dies després que l’ANC obrís les inscripcions, ja s’han apuntat més de 300.000 persones.

Tot i això, encara queden alguns trams interurbans per omplir, especialment al sud del país –i alguns del nord, com el que va de Figueres al Pertús-. Per aquest motiu, la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha demanat a totes aquelles persones que ja s’han inscrit a trams amb alta ocupació que, si poden, es desapuntin i s’inscriguin de nou als trams amb baixa ocupació.

A més, com a prèvia d’aquesta gran cadena humana que travessarà Catalunya de nord a sud i que passarà per 86 municipis catalans, l’Assemblea està duent a terme durant l’estiu diversos assajos que estan congregant milers de persones. Aquest cap de setmana comptarà amb dues grans cadenes; a Tarragona i a Osona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada